Svatý Tomáš a Princův ostrov - Diskuze
Dobry vecer, ja budu psat tady kdyz tak, ne na email. At i ostatni kdyz tak se dozvedi neco.
Co by vas zajimalo?
Michaela (se jmenuji shodou okolnosti )

vážená paní, moc rád bych Vám napsal, ale nenašel jsem na Vás žádný kontakt. Moc mě zajímá vše okolo Sao Tomé. Prosím, jestli můžete, ozvěte se mi na clift@email.cz. Děkuji Michal
dekuji za pochvalu
Skoula jsem všechny fotky a musím napsat, nááádhera! Moc hezké záběry, exotika na jednoho přímo dýchá! Rozmazané fotky neřeš, taky jich mám dost a stejně je nesmažu, přesně jak píšeš, fotí se někdy moc rychle.
jeste, nektere fotky jsou rozmazane, hlavne ty s lidmi a ve vesnicich, ale nejak to bylo jako trapne to fotit, takze jsem fotila rychle a fotak se nestacil zaostrit coz byla skoda, ale ...
ja me se o tom zda kazdou noc haha opravdu to byla nadhera a strasne moc zajimave a teploucko, coz se ted rict neda uch br
Nedejchám - fakt nádhera !!!
jo to vis ze jeste budou dalsi jde to pomalu, vybirani z 800 fotek neni zrovna nejlehci ukol
a co ty vis, proc by ses tam nedostala, mas tolik casu jeste a tak strasne drahe to neni zase. Pres Lisabon anebo Gabon coz je asi komplikovanejsi. A jsi tam. Ten hotel co jsme byli stal 35EUR na sobou a noc se snidani, chleba muzes trhat ze stromu a vodu si kupuj ale a nejake to jidlo na to bys mela take
Táák jsem dokoukala k poslední 107 a čekám na pokračování, neb vím, že máš ještě co nabídnout
Díky za návštěvu, tam se asi nikdy nepodívám..bohužel
jo ja si dala pausu protoze jak jsem psala na Orbion, prestalo me bavit davat fotky, protoze kdyz jsem omylem prejela reklamu mysi, tak me to vhyodilo a to bylo otravne. Ted odpoledne nejak neco delali, tak ted zkusim jak to pujde. Tak vydrz prosim.